۱۳۹۹ دوشنبه ۲۸ مهر
ثبت نام خوابگاه در نيمسال اول 99-98
ثبت نام خوابگاه در نيمسال اول 99-98 آغاز شد.

قابل توجه دانشجويان متقاضي خوابگاه در نيمسال اول سال 99-98
ضمن عرض خير مقدم به كليه دانشجويان ورودي نيمسال اول99-98 متقاضي خوابگاه به اطلاع مي رساند جهت دريافت معرفي نامه و اسكان در خوابگاه با در دست داشتن مدارك ذيل طبق جدول زمانبندي شخصا بصورت حضوري مراجعه فرمايند.
مدارك و شرايط لازم :
الف ) بدليل كمبود ظرفيت ، خوابگاه دانشجويي فقط به دانشجويان غير بومي در حد امكانات و مقدورات دانشگاه تعلق ميگيرد.
ب) دو قطعه عكس 4×3و كپي تمام صفحات شناسنامه و كارت ملي
ج) در صورت تاهل ، كپي تمام صفحات شناسنامه و كارت ملي همسر
د) تكميل فرم تعهد محضري در يك برگ A4
نكات ضروري و مهم جهت ثبت ، تحرير و صدور سند
*سند تعهد محضري حتما مي بايد در قطع A4 تحرير و صادر شود.
*سند مذكور مي بايست توسط يكي از دفاتر اسناد رسمي معتبر سراسر كشور ثبت و تحرير گردد.
* مشخصات در كادر( الف ) متعلق به متعهد را تماما كامل و تايپ شده از دفتر خانه تحويل بگيريد تا چيزي حذف نشده باشد( مانند: تلفن همراه و ثابت ، كد پستي، آدرس و ...)
* مشخصات در كادر (ب) متعلق به ضامن را نيز تماما كامل و تايپ شده از دفتر خانه تحويل بگيريد تا چيزي حذف نشده باشد( مانند: شماره تلفن ثابت و همراه، كد پستي، آدرس، شماره حكم كارگزيني يا پروانه كسب، شماره حساب بانكي،كد بانك،نام اداره اي كه ضامن در آن شاغل مي باشد و ...)
* متن تعهد محضري دقيقا مانند متني باشد كه شما به دفتر خانه تحويل داده ايد (متعلق به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي باشد )
* تمام تسهيلات (اعم از شهريه خوابگاه و وام و... ) در آن قيد شده باشد.
اطلاعات درج شده در سند تعهد محضري مي بايست دقيقا توسط دانشجو بازبيني و صحت آن تائيد شود . در صورت عدم مطابقت مندرجات سند تعهد محضري با اطلاعات فرم مربوطه (از جمله الزام تعهد به صندوق رفاه دانشجويان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي)، دانشجو مكلف به تنظيم سند مجدد بوده و تا آن زمان اين دانشگاه وفق مقررات صندوق رفاه از پرداخت و ارائه هر گونه تسهيلات و خدمات رفاهي (خوابگاه ، انواع وام و ...) معذور است.
راهنما و مراحل تهيه و تكميل فرم سند تعهد محضري
دانشجوياني كه متقاضي و واجد شرايط دريافت هر گونه تسهيلات و خدمات رفاهي دانشجويي (خوابگاه ، وام ها و ...) از ادارات تابعه مديريت امور دانشجويي هستند، مي بايست فرم سند تعهد محضري را تهيه و تكميل و به كارشناس مسئول امور دانشجويي دانشگاه تحويل نمايند.
لازم به ذكر است دانشجويان واجد شرايط هر مقطع تحصيلي، جهت دريافت تسهيلات و خدمات رفاهي (خوابگاه، انواع وام و ...) در تمام طول دوران تحصيل فقط يك بار ملزم به ارائه سند تعهد محضري با جزئيات زير مي باشند.
1. مطالعه راهنماي مربوط به تشكيل فرم سند تعهد محضري
2. دانلود فرم PDF فرم سند تعهد محضري
3. چاپ فرم دانلود شده و تكميل دقيق اطلاعات آن (درج دقيق اطلاعات شخص متعهد (دانشجو) و ضامن معتبر بطور كامل و خوانا در فرم مربوطه)
4. مراجعه به يكي از دفاتر اسناد رسمي كشور به همراه فرم چاپي تكميل شده و يك ضامن معتبر و ديگر مدارك ضروري (تصوير حكم استخدامي براي كاركنان رسمي و پيماني يا حكم بازنشستگي براي كارمندان بازنشسته يا كپي مصدق پروانه كسب و اشتغال و اطلاعات حساب بانكي معتبر ضامن) و تنظيم سند تعهد محضري (دقت در الزام تعهد به صندوق رفاه دانشجويان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضروري است)